Συνέντευξη στο Vlepo με την Κατερίνα Σαμψώνα

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ο Δήμος Έγκωμης παρουσιάζει τον Αργό Χορό




Παρόλο που το τελευταίο διάστημα γκρίζα σύννεφα έχουν σκεπάσει την Κύπρο και τις καρδιές μας, θέλησα να κρατήσω ένα κλωναράκι ελπίδας για τις καλές μέρες που θα ΄ρθουν. Γι αυτό συνεχίζουμε τις παρουσιάσεις  και εύχομαι ο Αργός Χορός να συνεχίσει να χορεύει σε ρυθμούς αισιοδοξίας, θέλησης και αγωνιστικότητας. Πιστεύω πως το βιβλίο είναι ένα παράθυρο που θα μένει πάντα ανοιχτό, να μας ταξιδεύει ως εκεί που βλέπουν τα μάτια της ψυχής μας και όχι εκεί που μπορεί να μας πάει η τσέπη μας.

Είναι για μένα χαρά και τιμή που ο αγαπητός Δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου και το Δημοτικό Συμβούλιο επέλεξαν τον Αργό Χορό για να αναδείξουν την νεοσυσταθήσα Βιβλιοθήκη του Δήμου. Τους ευχαριστώ  θερμά για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Κι εύχομαι παρόμοιες εκδηλώσεις να συνεχιστούν και οι Δημότες της Έγκωμης να ανακαλύψουν την μαγεία  του βιβλίου σ’ αυτό φιλόξενο χώρο της βιβλιοθήκης.

Η παρουσίαση θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, ώρα 7:30μ.μ. στο χώροτης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Έγκωμης η οποία στεγάζεται στον 1ο όροφο του οικήματος του Συνδέσμου Κατοίκων Μακεδονίτισσας, Έκμωμης.
Το βιβλίο έχω την χαρά να παρουσιάσει η αγαπημένη φιλόλογος συγγραφέας Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη. Αποσπάσματα διαβάζει ο αγαπημένος σε όλους ηθοποιός Ηρόδοτος Μιλτιάδους.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλονται διαφάνειες για την Αμμόχωστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: