Συνέντευξη στο Vlepo με την Κατερίνα Σαμψώνα

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Το κρατήσου από τα όνειρά σου, μας ταξιδεύει





   Αγαπημένοι μας φίλοι ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω το "Κρατήσου από τα όνειρά σου". Αν και πιστεύω πως οι περισσότεροι το έχετε ήδη διαβάσει αλλά είμαι σίγουρη πως θα έχετε πολλά να με ρωτήσετε και να ανοίξουμε μια συζήτηση. Γιατί κρύβονται πολλά πίσω από αυτό το μυθιστόρημα που λέει αλήθειες και που δύσκολα αγγίζει κανείς. Ίσως να ΄ναι αυτές οι αλήθειες που σας έκαναν να το αγαπήσετε τόσο. Αυτό άλλωστε ήταν και το εγχείρημά μου όταν το έγραφα. Ήθελα να δώσω το παράδειγμα πως δεν πρέπει να διστάζουμε να συζητάμε γι αυτά που μας φοβίζουν και μας πονούν.
Σας περιμένω λοιπόν στα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ στις 23 Ιουνίου στη Λάρνακα, στις 24 στη Λευκωσία και στις 25 στην Πάφο. Θα χαρώ πολύ να σας δω αν έχετε χρόνο! 


3 σχόλια:

anagnostria είπε...

Γιόλα μου, γεια σου. Και βεβαίως θα είμαι εκεί. Διάβασες τις εντυπώσεις της Μαντά; Πώς σου φάνηκαν;

Yiola Papadopoulou είπε...

Χαίρομαι που θα είμαι η πρώτη σου νυχτερινή έξοδος. Και βέβαια τις διάβασα. Πολύ καλές. Πράγματι οι κύπριοι αναγνώστες της έκαναν θερμή υποδοχή όπως άλλοστε και σε όλους τους συγγραφείς που έρχονται από την Ελλάδα. Όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί πήραν από όλες τις συγγραφείς που μας επισκέφτηκαν συνεντεύξεις. Το κρατικό μας κανάλι σε μένα αρνήθηκε να αναφερθεί καν στις παρουσιάσεις. Έχουμε ξενομανία!

Phivos Nicolaides είπε...

Συγχαρητήρια και πολλές ευχές για κάθε επιτυχία. Καλοτάξιδο το νέο βιβλίο και συνέχισε να κρατιέσαι γερά απ' τα όνειρά σου! Κρατήσου απ' τα όνειρά σου