Συνέντευξη στο Vlepo με την Κατερίνα Σαμψώνα

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Να γίνει δικό μου πάλι απ' την αρχή!

Χτες, ύστερα από αρκετές μέρες αγωνίας πήρα επιτέλους στα χέρια μου το τελευταίο μου βιβλίο "Κρατήσου απ' τα όνειρά σου". Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που συνειδητοποιείς τις απόστασεις. Έπαιξαν βέβαια το ρόλο τους και οι απεργίες που μπλόκαραν τη διέλευσή του...   Το βιβλίο κυκλοφόρησε στην Αθήνα από τις Εκδόσεις Ωκεανίδα στις 20 Απριλίου, ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη -μόλις που πρόλαβε να στηθεί στα ράφια της έκθεσης, κι αυτό μου έδωσε εξαιρετική χαρά, κι εγώ μόλις το πήρα στα χέρια μου! Δεν πρόλαβα καλά καλά να εξοικιωθώ με τη μυρωδιά του, με το σχήμα και τα χρώματά του και κτύπησε το τηλέφωνο. Μια δημοσιογράφος ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας ζητούσε συνέντευξη. Εγώ τα έχασα. Ήταν βέβαια εξαιρετική η τιμή που μου γινόταν όμως μου ήταν κομμάτι δύσκολο...
   "Ξέρετε, το βιβλίο μου είναι ακόμη άγνωστο, μόλις τώρα το πήρα στα χέρια μου, χρειάζομαι να εξοικιωθώ λίγο μαζί του, να το κάνω δικό μου, αλλιώς είναι να γεμίζεις αράδες στον υπολογιστή. Η εικόνα του υπολογιστή είναι κάτι αόριστο, σαν ψευδαίσθηση. Το βιβλίο είναι ζωντανό, έχει ψυχή, προσωπικότητα, είναι μια προέκταση του εαυτού σου που χρειάζεσαι κάποιες στιγμές να γίνει δικό σου πάλι απ' την αρχή..."
   "Σας καταλαβαίνω, θα ξαναπάρω στις 3.00" είπε η κοπέλα κι έκλεισε το τηλέφωνο για να ξαναπάρει στις 3.00μ.μ. για τη σενέντευξη!

5 σχόλια:

anagnostria είπε...

Γιόλα μου, καλή σου μέρα. Συγχαρητήρια για το καινούριο παιδί σου και καλοτάξιδο. Σ' ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι από τους πρώτους που το διάβασαν. Το τελείωσα χτες, αλλά περισσότερα βέβαια όταν θα μπορέσω να συγκεντρωθώ και να γράψω στο μπλογκ. Και πάλι ευχαριστώ.

Yiola Papadopoulou είπε...

Καλή μου Κίκα χαίρομαι που έδωσες ξανά το παρόν σου, εύχομαι να είσαι γερή σαν ατσάλι και να μας δώσεις και πάλι τη χαρά για καινούργιες αναρτήσεις. Θα περιμένω με αγωνία την ανάρτησή σου. Σ' ευχαριστώ!

madame butterfly είπε...

το βιβλίο τέλειο δεν μπορούσα να το αφήσω απ'τα χεριά μου μέχρι που το τελείωσα!!! ετσι πέρασα την πρωτομαγιά μου!!!! Είμαι σήγουρη ότι θα πάει πολύ καλά!!!

Yiola Papadopoulou είπε...

madame butterfly πολύ με συγκίνησες. Είναι η πρώτη κριτική που άκουσα από κάποιον που το διάβασε. Μου έβαλες φτερά. Να είσαι πάντα καλά!!

Κατερίνη είπε...

Γειά σας!!!! Θα το διαβάσω και εγώ το βιβλίο σας, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για εσάς! Μόλις τελειώσω 2-3 βιβλία που έχω ήδη πάρει για να διαβάσω κάποιο το δικό σας έχει σειρά.! Απλά δεν ξέρω από ποιο βιβλίο σας να αρχίσω.! Τι θα μου προτείνατε;

ΚΑΤΕΡΙΝΗ