Συνέντευξη στο Vlepo με την Κατερίνα Σαμψώνα

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Φωτογραφικό υλικό από τη μετάβασή μας στην Αθήνα

Με τους αγαπημένους φίλους Όμηρο και Νίτσα Αβραμίδου την πρώτη και τελευταία μέρα της παραμονής μας στην Αθήνα. Μας παρέλαβαν από το αεροδρόμειο και μετά περάσαμε στο σπίτι τους ήσυχα μ' ένα ποτήρι κρασί που κρατά ζεστή την κουβέντα. Αυτή τη φωτογραφία τη βγάλαμε την τελευταία μέρα σε μια εκδρομή στη Χαλκίδα.




Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του "Το άλλο μου μισό" στις 11 Φεβρουαρίου στο βιβλιοπωλείο ΠΑΤΑΚΗΣ στην Ακαδημίας.

Το βιβλίο παρουσίασε η συγγραφέας Ελένη Τσαμαδού (δεξ) αποσπάσματα διάβασε η ηθιοποιός Μαρία Φιλίππου (αρ.) και στο κέντρο εγώ.


Μετά την εκδήλωση σε μια ωραία ταβερνούλα στο κέντρο της Αθήνας ήπιαμε κρασάκι ο Κίμωνας και η Έλλεν, η Μαρία και ο Γιώργος, ο Όμηρος και η Νίτσα, ο Αντώης κι εγώ.



Η αγαπημένη Έλλεν είχε την καλοσύνη να με καλέσει στο σπίτι της για τσάι την προηγούμενη της εκδήλωσης όπου γνώρισα μερικούς αξιόλογους ανθρώπους


Μια ζεστή συνάντηση με τη Λέσχη Ανάγνωσης Ο Κήπος των μυστικών με τον Ακάμα και τα μέλη της συντροφιάς του. Κουβεντιάσαμε για το "άλλο μου μισό" αλλά και πολλά άλλα για την Κύπρο.







3 σχόλια:

EKT είπε...

Ωραίες φωτογραφίες για να μας θυμίζουν όμορφες μέρες με αγαπημένη συντροφιά.
ΕΚΤ Ελένη

Yiola Papadopoulou είπε...

Είναι αλήθεια πως οι φωτογραφίες αντέχουν στο χρόνο για να μας θυμίζουν αυτά που το μυαλό καμιά φορά δεν έχει τη δύναμη να θυμάται...

lakis είπε...

Ελπίζω να μην πότισες ούζο το φίλο μου τον Όμηρο και δεν το αντέχει:)
Χαίρομαι που πήγε τόσο καλά η παρουσίαση. Μέρα καλή