Συνέντευξη στο Vlepo με την Κατερίνα Σαμψώνα

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Μια εκδήλωση αναβάλλετε...

Άφωνοι παρακολουθούμε εδώ και μέρες τα όσα γίνονται στην Ελλάδα. Μια ανεξέλεγκτη παραφροσύνη οδηγεί τη χώρα στην αυτοκαταστροφή! Τι να φταίει άραγε; Οργή, μίσος ή κάτι πολύ βαθύτερο που κρυφοκαίει και δεν χρειάζεται παρά μονάχα μια σπίθα για ν' ανάψει φωτιές; Ο άνεμος παρασέρνει τ' αποκαϊδια της καρδιάς μας και μέσα στο λευκό σύννεφο η μορφή του Αλέξανδρου γίνεται σημαία και συνθήματα στα στόματα όλων των παιδιών της Ευρώπης. Γίνεται στυλοβάτης για τα Δίκαια, τα Πρέπει και τα Θέλω! Ας ευχηθούμε να ΄ναι καλά η ψυχούλα του εκεί που βρίσκεται!
Αυτό που ξεκίνησα να σας λέω είναι πως η προγραμματισμένη για τις 15 Δεκεμβρίου παρουσίαση του βιβλίου μου "Το άλλο μου μισό" αναβάλλετε λόγω της ταραγμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας. Θα σας ενημερώσω για την καινούργια ημερομηνία όταν θα οριστεί. Λυπάμαι για όσα προγραμμάτισα να κάνω στην αγαπημένη πόλη και δεν θα γίνουν τώρα. Ήμουν πανέτοιμη να συναντήσω όλους εσάς που θελήσατε να με προϋπαντήσετε στην πόλη σας με αγάπη. Πιστεύω πως θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε στέλνω ευχές για ηρεμία και σύνεση.

5 σχόλια:

EKT είπε...

Γιόλα μου,
Αργησα να σου γράψω και με συγχωρείς. Πραγματικά είναι κρίμα που αναβλήθηκε η εκδήλωσή σου,θύμα και αυτή του παραλογισμού που ζούμε τις μέρες αυτές. Να εισαστε καλά και είμαι σίγουρη πως η εκδήλωσή σου θα γίνει σύντομα και θα έχει μεγάλη επιτυχία γιατί το αξίζεις.
Με αγάπη
ΕΚΤ Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση φαίνεται ότι ομαλοποιείται σιγά σιγά και ελπίζω ότι μέσα στον Ιανουάριο θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Ο κήπος των μυστικών έχει διαβάσει το βιβλίο σας και περιμένουμε να σας συναντήσουμε. Να έχετε καλές γιορτές με υγεία.

EKT είπε...

Καλά Χριστούγεννα Γιόλα μου, με ειρήνη υγεία και χαρά. Θα σας περιμένουμε το Γενάρη.
Φιλιά
ΕΚΤ Ελένη

Yiola Papadopoulou είπε...

Αγαπητή Έλλεν χρόνια πολλά!! Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω. Περάσαμε ήσυχα, οικογενειακά με αυτή τη γλυκιά αίσθηση που σου αφήνουν ανεπανάληπτες στιγμές πλάι σε αγαπημένα πρόσωπα. Όσο για την εκδήλωση δεν πειράζει είναι κι αυτό μέσα στα απρόσμενα της ζωής! Περιμένω να ακούσω τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης και θα σε ενημερώσω.

Yiola Papadopoulou είπε...

Αγαπητέ Akama το ενδιαφέρον και η αγάπη σας με συγκινεί ιδιαίτερα. Χαίρομαι που επήλθε η ομαλότητα. Άλλωστε αξίζει στην αγαπημένη Αθήνα να περιβάλλεται από ομορφιά και σοφία. Όλα τα άλλα είναι ξένα στη δική της ιδιογυγκρασία. Χαίρομαι που ο κήπος των μυστικών διάβασε το βιβλίο. Κι εγώ ανυπομονώ να σας συναντήσω!